Milyen mellimplantátumot válasszak?

Az arányos implantátum kiválasztásban a máskor is közös választás jön szóba. Az irreálisan nagy implantátum beültetését esetleg nem javasoljuk, ennek ellenére igyekszünk teljesíteni a kérését. Az implantátumok méretükben, és formájukban nagy választási lehetőséget biztosítanak.

Mi a megoldás implantátum cserénél?

Egyértelműen műtét szükséges, ha problémát okoznak. Az új kohezív géles implantátumokat célszerű 15 év után eltávolítani, az implantátum épségét fizikális és műszeres vizsgálattal alá lehet támasztani. Az implantátum csere már csak külső heggel lehetséges, ugyanis ilyenkor már csak az implantátum műtéte zajlik.

Milyen szövődmények lehetnek?

Fájdalom, duzzanat, esetleg bevérzés. Ezek közvetlenül a műtét után jelentkeznek. Gyógyszerekkel lehet segíteni, de néhány hét múlva önmaguktól megszűnnek. Igen ritkán fordul elő más szövődmény. 1-1 sebgyógyulási zavar, ill. a szokásos tokosodási lehetőség.

Zsírszívást lehet-e egyidejűleg végezni?

Amennyiben a szervezete egészséges, akkor a zsírleszívás kis korrekciónak lehetséges. Nagy területi zsírszívás biztos, hogy már erős megterhelés lenne a szervezetnek, ezért az már nem végezhető.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.