Mikor lehet ezt a műtétet végezni?

A műtét erősen megereszkedett mellek esetén nem ajánlott. Továbbá akkor sem, ha nagy a bimbóudvar, és azt is szeretnénk csökkenteni.

Csak nagy implantátummal lehet-e korrigálni a lógást?

A műtéthez nem kell nagy implantátum, kisebb is elegendő. Az implantátum méretének a kiválasztását igény szerint a páciens az orvosával együtt beszéli meg.

Nagy implantátum megoldhatja-e a felvarrás elkerülését?

Bizonyos esetekben lehetséges. Izom felett, ill. un. dualplane szerint – részben izom alá, részben mirigy alá helyezett implantátum meg tudja oldani ezt a problémát, de hosszab ideig tart az eredménye az izom alatti implantációnak.

Mennyire tartós a mellfelvarrás hatása?

A műtét tartós eredményű, ellentétben a nagy és mirigy alá helyezett implantátummal szemben, ahol fél év, ill. a dualplane szerint 2-3 év után ismét lóg a mell.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.