FacebookPixel

Mekkora fájdalommal jár a kisajak plasztikai műtét?

A plasztikai sebészeti műtét alatt az érzéstelenítéssel járó tűszúrás minimális fájdalmat okoz. Utána néhány napig banális fájdalomcsillapítókkal jól csökkenthető a kellemetlen érzés, ami 1-2 hét alatt megszűnik.

Mikor lehet újra nemi életet élni?

A kisajakon keletkezett seb gyógyulása néhány hetet igénybe vesz, 1 hónap várakozás javasolt.

Okoz-e valamilyen érzészavart?

A műtét lényege a túlérő terület eltávolítása, a megmaradt területek idegi ellátása nem sérül az operáció során. Tehát nem okoz semmilyen területen érzészavart.

Korrigálhatók-e a nem egyforma kisajkak?

Természetesen lehet akár egy oldali műtétet végezni, akár a különböző nagyságokat a mindkét oldal csökkentésével hasonló nagyságúra alakítani.

A műtét következtében lehet-e vizelési zavar?

A műtét során csak a kiemelkedő területeket operáljuk. A húgycsőtől messze operálunk, ezért nem okozhat ilyen jellegű panaszt. Viszont a korábban becsípődő és meghúzódó, panaszokat okozó túlfejlett ajkak akár vizelettartási gondot is jelenthettek. Ezeket a tüneteket is javíthatja az operáció.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.