Mikor érdemes homlokplasztikát végezni?

Az arc fiatalító eljárásai sokszor műtétet nem igényelnek, más olyan kezelés is létezik ami fiatalít. A homlokplasztika a megereszkedett szemöldök megoldására sikeres beavatkozás. Ma már a sok kiegészítő eljárás miatt inkább tolódik a műtét szükségessége, viszont amikor a szemrésünk beszűkül, vagy komorrá válik a tekintet, akkor látványos megoldás.

Mi a veszélye a műtétnek?

A műtét utáni fájdalom, duzzanat, bevérzés mindig előfordul. Ezek a gravitáció miatt akár az arc lentebbi területein is jelentkezhetnek, néhány hét alatt maguktól rendeződnek. Mint más műtéteknél gyulladás, fertőződés kialakulhat. Idegsérülés következtében, pl. a bőr érzékenysége csökkenhet, mimikai izmok is szenvedhetnek funkciózavart. Ezek rémisztőnek tűnnek, de gyakorlott kézben komoly károsodás nem szokott bekövetkezni. A műtéti hegek alig látszanak, de kopasz fejbőrön jobban láthatók.

Erős ráncaim eltűntetését szeretném.

Az önmagában előforduló ráncok különböző eljárásokkal ma már jól korrigálhatók. Egy műtét nagyobb megterhelést jelent, mint pl. egy injekció. Különböző ráncfeltöltő anyagok, Botox kezelés az egyszerűbbek közé sorolható. Homlokplasztikát kifejezetten a szemöldök megereszkedése esetén célszerű végezni.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Atrófiás heg
admin@drfalushulive - 2018-09-29 07:36:42

 A műtét után a sebnek reakciómentesnek kell lenni, ezért célszerű minimum 6 hónapot várni. Ez idő alatt várható a seb változása is akár jó, akár rosszabb irányba is. Mindenképpen jobb az esély a gyógyulásra a seb megnyugodott állapotában.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Atrófiás heg
2018-09-25 13:26
Tisztelt Doktor úr! Baleset következtében szétnyílt seb keletkezett a homlokomon, melyet összevartak és a keletkezett heg atrófiás, bemélyedt lett. Mindez kb. 1,5 hónapja történt, egyrészt javulhat-e ez, és ha nem, van lehetőség valamilyen hegplasztikával “szintbe hozni” ezt a bemélyedést? Válaszát előre is köszönöm

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.