Mennyire hatékony ez a módszer?

Az eredmény a megfelelő számú beavatkozások után néhány héttel később látható. Meglepően sokat javít a bőr minőségén, a kisebb ráncok eltüntetésén.

Lehet-e a bőr elszíneződését változtatni - mint májfolt?

A pigmentáció korrigálására nem alkalmas eljárás.

Mennyire különbözik a zsírtöltéstől?

A zsírtöltéssel a mélyebb redőket korrigáljuk, ami a feltöltő anyagokat helyettesíti. Ez a felszínesebb kis ráncokra jó megoldás, és a bőrt regenerálja.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

pénisz nagyobbítás
admin@drfalushulive - 2018-02-16 13:29:34

 PRP kezelés a bőr fiatalítására szolgáló kezelés, Nem olvastam pénisz nagyobbításra történő ilyen beavatkozást.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
pénisz nagyobbítás
2018-02-10 20:44
A neten olvastam,hogy PRP vampir kezelést külföldön végeznek pénisz növelésre.Az lenne a kérdésem,hogy önöknél végeznek e ilyen beavatkozást.
Zsírátültetés
admin@drfalushulive - 2018-01-20 07:53:54

 A szteroid kenőcsös atrofiás bőr megoldására nem igazán tudunk jó megoldást, a zsírtöltés még segíthet egy kicsit, de ne fűzzön hozzá nagy reményeket. A drakula terápia nem alkalmas erre.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Zsírátültetés
2018-01-18 23:01
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a szteroidos kenőcsök által okozott bőr elvékonyodása (atrófia) esetében a sajátzsír-átültetés vagy a Drakula-terápia hatékony lenne-e a bőr regenerálása céljából. A bőr érezhetően vékony, áttetsző és semmi tartása nincs, könnyen kidörzsölődik és érzékeny. Válaszát előre is köszönöm.
drakula terápia, A vitamin szedése
admin@drfalushulive - 2017-12-09 07:39:03

 Kedves Krisztina, a készítmény, ami a thrombocitákkal együtt adja a kezelést, az tartalmazza a szükséges mennyiséget. Nem kell külön még szedni A vitamint.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
drakula terápia, A vitamin szedése
2017-12-03 11:27
Tisztelt Dr úr! Bocsánat az alkalmatlankodásért, de ha jól értelmezem a válaszát, akkor Nem kell A vitamint szedni drakula terápiás kezelés elött, illetve után? Ön sem ajánlja pácienseinek? Köszönöm válaszát még egyszer Varga Krisztina
drakula terápia
admin@drfalushulive - 2017-12-02 09:02:50

 Az arc fiatalításának egyik lehetősége a PRP (Drakula) terápia. Ilyenkor a páciens saját thrombocitáját használjuk fel erre a célra egy hozzáadott anyaggal, ami tartalmaz A vitamint is. Újabb kutatások szerint a túlzott, a fölösleges vitamin bevitel nem hasznos.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
drakula terápia
2017-11-27 14:56
Tisztelt Doktor úr! Mindenhol azt olvasom, hogy a drakula terápiás beavatkozás előtt 1 héttel, majd a kezelés után is 1 hétig A vitamint kell szedni. A külföldi oldalakon ahol szintén ismertetik az eljárás menetét, viszont kimondottan tilos A vitamint, és E vitamint is szedni a beavatkozás előtt , illetve utána is meghatározott ideig! Nálunk Magyarországon kell csak szedni az A vitamint? Ez befolyásolja a kezelés hatásosságát, pozitív irányba, vagy milyen szerepet tölt be? Ha nálunk kell szedni, akkor miért? Köszönöm megtisztelő válaszát: Varga Krisztina
drakula terápia, gyógyszerek
2015-04-04 09:31
A terápia hatásossága a vérben levő thrombocyta mennyiségétől függ. Ennek a hatása hozza az eredményt.
drakula terápia, gyógyszerek
2015-03-31 08:46
Tisztelt Doktor Úr! 45 éves nő vagyok, vezető beosztásban dolgozom,ezért is nagyon stresszes az életem. Sajnos, szorongásgátlókat kell szednem, yarocen 30 mg, és rivotril 2 mg elosztva a nap folyamán . Az én esetemben is elvégezhető a drakula terápia? A vérképem tökéletes, gyakran járok laborba, a tartós gyógyszerszedés(yarocen, rivotril) miatt, viszont attól tartok, hogy ezek a gyógyszerek akadályozhatják a kollagén termelődését a bőrömben, így hatástalan lenne a drakula terápia hatása nálam. Vagy nem jól gondolom? Az én esetemben is beválna a drakula terápiás kezelés, vagy inkább ne próbálkozzak míg ilyen gyógyszereket kell szednem? Köszönöm megtisztelő válaszát, köszönettel: T. Patrícia
Drakula terápia!
2014-04-26 13:44
A Drakula terápiát évente kell ismételni a tartós hatás eléréséhez. A bőrt feszesebbé, rugalmasabbá és világosabbá teszi, időnként kisebb pigmentfoltokat is eltávolít
Drakula terápia!
2014-04-11 05:24
Kedves Doktor Úr! Egy 3-4 drakula terápiás kezelés után, mennyit lehet "fiatalodni" optimális esetben, kb. hány évet? Azt olvastam, hogy megfelelő számú beavatkozással akár 10-15 évet is fiatalodik az arc! Ez igaz? persze tudom, hogy ez függ a bőr állapotától, életmódtól, stb, de konkrétan lehetséges, hogy 10-15 évet fiatalodjunk ezzel a kezeléssel? És hány évig marad meg a hatása? Köszönöm válaszát: Kovácsné
drakula terápia
2014-02-08 17:55
A kimelegedés, izzadás nem okoz problémát. Az arcot érő melegítő "tényezőktől" kell tartózkodni.
drakula terápia
2014-01-28 16:49
Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a drakula terápiás beavatkozás után 3 hétig tilos a szauna, szolárium, napozás, még a torna is, mivel" kimelegszik" az arc! Én ezeket nem is tenném ha megcsináltatnám a kezelést, de mivel változókorban vagyok, sajnos elég gyakran , naponta többször is előfordul nálam, hogy hirtelen forróság önt el már a legkisebb mozgásra is, szabályosan izzad az arcom, amit törölgetnem kell! Ugyanakkor a munkám miatt hetente uszodába kísérem a gyerekeket, ott ugye elég párás, és meleg a levegő! Az a kérdésem, hogy azért nálam is eredményes lehet a drakula terápia? esetemben az izzadás a klimax miatt, vagy pl. egy fűtött szoba levegője, pl. ha kiizzadok amikor alszom, hatástalanítja a drakula kezelést? Vagy csak a közvetlenül, az arcot ért melegítő "tényezőktől" kell tartanom? Köszönöm válaszukat: Szabó Júlia

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.