Tartós feltöltést szeretnék. Lehetséges-e?

A tartós hatású anyagok nem szívódnak fel, ez ugyan jól hangzik, de sok problémát okozhatnak. A korai szövődmények között lehet gyulladásos reakció, főleg, ha két különböző típusú anyag találkozik egymással. Az is előfordulhat, hogy valakinek nem tetszik az eredmény, utólag nem könnyű ezen változtatni. Az anyag hosszabb idő után el is mozdulhat. Lehet, hogy a későbbiekben becsomósodik, és ez tapintható kellemetlenség.

Mikor lehet a ráncfeltöltés vagy ajaknagyobbítás után kozmetikushoz menni?

Az anyag a környezetébe „beágyazódik”. Ehhez idő kell. A frissen masszírozott területen az anyag elmozdulhat, ami csökkenti az eredményt, nem lesz egyenletes a bőr. 2 hét pihentetés biztosan szükséges a stabilizálódásig.

Mi látszik a ráncfeltöltés vagy az ajaknagyobbítási kezelés végén?

Nagyon vékony tűvel végezzük az eljárást, ami azonnal látható eredményt jelent. Érdemes hűtést alkalmazni, hamarabb lesz láthatatlan a beavatkozás nyoma.

Nem szeretnék túl nagy ajkat.

Az ajkak nagyobbítása olyan mértékben történik, amit a páciens szeretne. Nem feltétlenül szükséges un. „csókos ajkat” képezni, van olyan eset, amikor az egyébként megfelelő méretű ajakon megjelenő apró ráncok zavaróak, és ezek eltűntetésére egy kevés töltés elegendő.

El lehet-e tűntetni a nyaki ráncaimat is?

Általában a nyakon levő ráncok a bőr rugalmatlansága és megereszkedése miatt fordulnak elő. Egy-egy kisebb ráncot még lehet injekciózni, de ezek nem szoktak gondot okozni, a korrekt eljárás a műtét – a nyakplasztika. Ilyenkor többnyire már az arcplasztika is szükséges.

A mély ráncom nem tűnt el kezelés után.

A mélyebb ráncok eltűntetése nem mindig lehetséges ráncfeltöltéssel. Sokat tud segíteni az injekciózás, sekélyebbé teszi a területet, ami sokszor látványos, de vannak olyan ráncok, amiknek az eltűntetése csak műtéttel lehetséges.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Ajak feltőltés,de nekem szilikon olaj van 2 mili
admin@drfalushulive - 2020-07-09 12:01:18

 A szilikonolajos ajak feltöltés több mint 15 éve nem engedélyezett eljárás. Bármilyen szinten ehhez hozzányúlni jelentős gyulladást eredményezhet.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Ajak feltőltés,de nekem szilikon olaj van 2 mili
2020-06-25 07:00

Kérdesem a következő lenne, nekem szilikonolajjal van feltőltve az ajkam 2 milivel felül!Az lenne a kérdés hogy sima szilikonnal lehet-e a szilikonolajra töltetni!Esetleg,ha lehetséges mielöbbi feltőltest igényelném akar amainap folyamán is!

Besuppedt aknés hegek
admin@drfalushulive - 2018-04-29 07:03:59

 Acnés hegek eltűntetésére nem tudok olyan módszert, ami megoldást jelentene. Lehet kezelni több módszerrel, és ez okozhatja a legeredményesebb megoldást, A műtéti lehetőség erre a Rigotomia (a heg alatti rész átmetszése) és zsírtöltés. Ezen kívül lézeres arcfiatalítás, és még bőrgyógyászati kezelések.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Besuppedt aknés hegek
2018-04-25 16:49
Tisztelt Doktor Úr! Erdeklodnekni szeretnek,h milyen muteti eljarasok alkamazhatok, amik latvanyos es tartos eredmenyt hoznak? Zsírfeltoltes vagy egyeb mas anyaggal valo feltoltes? Hegkimetszes ,egyebek? A hegek nem tul feltunoek es kulonbozo meretuek es az arc kulonbozo teruletein helyezkednek el ,szam szerint 7darab.
Karikás, táskás, beesett szemek
2013-11-03 09:31
Arcon különböző beavatkozások lehetségesek, amik a műtétet kikerülhetik esetleg. Több beavatkozás tud segíteni, de ezt csak úgy lehet megválasztani, ha látjuk a problémát.
Karikás, táskás, beesett szemek
2013-10-24 21:39
Tisztelt Doktor Úr! 28 éves nő vagyok, 1-2 éve karikás, táskás, beesett, lilás sötét az alsó szemhéjam, és úgy veszem észre egyre rosszabb lesz. Reggelente még kissé dagadt is, nap folyamán az lejjebb megy viszont a karikák éppúgy megmaradnak. Nagyon zavaró. És a jobb szemnél jobban is látszik nagyobb a táska és a karika. Általában 6-7 órát alszom, de ha pl szabadságon vagyok és van időm aludni akár 8-10 órát akkor sem más. Voltam vérvételen is semmi rendelleneset nem mutatott ki, vesére és pajzsmirigyre is megtörtént a vizsgálat az általános vérkép mellett, vasam 27,5 a 26 helyett és a lymphocyta 40,4 a 40 helyett a többi a megadott értékeken belül volt. Ön szerint segíthet ezen valami krém, vagy esetleg lézeres/ injekciós kezelés, Drakula terápia vagy mindenképp műtét kell? Köszönettel: Anett
segitség
2013-09-09 07:32
Csorba Dr Nő a Bedhezda kórházban érhető el.
segitség
2013-08-10 20:05
T. Dr ur Segitségét szeretném kérni Szertném felvenni a kapcsolatot Dr Csorba Éva Dr Nővel De nem találom a Honlapját Kérem segitsen nekem évekkel ezelőt a dr nő ajakfeltöltést végzett nekem szükségem lenne az inj. nevére én jelenleg külföldön élek Köszönöm előre is segitségét y

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.