Hogyan változtatja meg a páciens életét a mellnagyobbítás?

Hogyan változtatja meg a páciens életét a mellnagyobbítás?

Mellnagyobbítás után

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás nagyon népszerű, évente több százezres nagyságban végzett műtét világszerte. Magyarország is előkelő helyet foglal el a statisztikában. 

Ezenkívül az átlagos orvos-páciens kapcsolat is sokszor bensőségesebb, 

ez alapján rengeteg visszajelzésünk van, nagyon sok hölgy számolt be arról, hogyan változott meg az élete a mellnagyobbítás után

Sokszor csak egy kis változtatást akarnak a külvilág és saját maguk felé. Mutatósabbak, még szebbek, nőiesebbek akarnak lenni.

Máskor, amikor valaki elszánja magát egy mellnagyobbító műtétre, akkor már túl van pár negatív élményen, időnként az önbecsülése is sérült. 

Ilyenkor, noha különböző történeteket hallok, abban egyformák, hogy a páciens úgy érzi: az élete nem teljes vagy nem a legjobb formában van.

Ezekben az esetekben egy műtét komoly segítséget jelenthet. A legtöbb visszajelzés arra utal, hogy a műtét után egy pozitív életminőség változás következett be.

Természetesen az első pozitív dolog, amikor a páciens a tükörbe néz és egy sokkal esztétikusabb, a saját elképzeléseihez sokkal közelebb álló alakot lát. Ez egy azonnali önbizalom növekedést eredményez.

A megnövekedett önbizalom egyrészt segíti az önelfogadást, nagyban hozzájárul az életminőség javulásához. Ez javulást hoz a hétköznapi életbe, magabiztosabb fellépést, viselkedést jelent. 

Sokszor megváltozik az öltözködési stílus, a  korábbi “rejtőzködő” uniformizált ruhák helyett sokan nagyon nőies, csinos ruhákban kezdenek járni. 

Természetesen ezt megtehették volna műtét előtt is, azonban a mellnagyobbító műtét egy olyan pluszt hoz az életbe, hogy már képes a saját testére büszkeséggel tekinteni. Ez meglátszik nem csak az öltözködésen, hanem a teljes megjelenésen, mozgásában. 

Az egész megjelenés átalakul, egy magabiztos, erős nő képe jelenik meg. 

Olyan lelki problémákat is sokszor meg tudunk oldani egy mellnagyobbító műtéttel, amivel sokszor pszichológusnál keresik a megoldást. Ez a típusú kezelés több-kevesebb sikerrel, esetleg hosszú kezelési idővel jár. Nálam ez a folyamat lerövidül, és többnyire hatásosabb eredményű.

Ez a megújult, magabiztos megjelenés rengeteg további pozitív változást hoz. Természetesen a párkapcsolat az egyik.

A meglévő párkapcsolatban egy magabiztos nő, aki büszkén mutatja meg a testét is, sokkal felszabadultabban tud viselkedni, sokkal könnyebben alakít ki új ismeretségeket, magabiztosabban vállalja önmagát. Ezek a dolgok minden kapcsolatban nagyon fontosak. 

A magabiztos fellépés sokszor rendezi a párkapcsolatot, de időnként a túlzott magabiztosság akár tönkre is teheti azt. Ez utóbbi kevésbé fordul elő, és ilyenkor úgy látom, hogy ez nem a műtét eredménye, csak a megindult folyamatot gyorsítja.

Ugyancsak hozzájárul az életünk más területén is a változáshoz. Ez a munkában, az üzleti életben is egy pozitív változást eredményez. 

Azt látjuk, hogy ha az ember alábecsüli saját magát, akkor ezt a környezete is tükrözni fogja.

Ilyenkor hajlamos rejtőzködni, túl sok kompromisszumot kötni. Elfogadja azokat a helyzeteket is, melyekben nem egyenrangú vagy nem a képességeinek, eszének megfelelő beosztásban van. Pusztán azért, mert az önértékelése csekély, és nem mer vagy nem akar kiállni önmagáért.

A mellnagyobbítás után ez a folyamat lassan elkezd visszafordulni. Először a testkép jön rendbe, ami átmegy a viselkedésbe, majd ezt sugározzuk a környezetünk felé. 

Ez a megújult én az élet minden területén elkezd egyre aktívabb lenni. Nem mindent visel el, rájön hogy ő igenis sokat ér. Ez egy új dolog lesz, sokszor az agy annyira megszokta a régi testképet, hogy még magunknak se hisszük el, hogy mennyivel jobban nézünk ki. 

Azonban a folyamatos pozitív visszajelzések a családtól, a barátoktól és a partnertől elkezdi felépíteni ezt az új, magabiztos személyiséget.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

A szerzőről

Related posts

A mellnagyobbító műtét altatásban vagy helyi érzéstelenítéssel történik?

Mellnagyobbító műtét Maga a mellnagyobbítás műtét technikailag ugyan  elvégezhető helyi érzéstelenítésben is, vagy teljes érzéstelenítésben – altatásban- is. De nem végezzük helyi érzéstelenítésben. Helyi érzéstelenítés és ellenjavallatai A helyi érzéstelenítés során a páciens teljesen éber és tudatánál van. Mivel az eljárás során nem lehet teljes érzéketlenséget elérni, így a teljes fájdalommentesség sem garantálható. Mindenki szervezete

Lehet-e szoptatni implantátum beültetése után?

Implantátum beültetés A mellplasztika, mellimplantátum beültetés mindenképpen tervezett műtét. Hogyan függ össze ez a tény a szoptatással? Úgy, hogy tervezett műtétről van szó, vagyis érdemes a melliplantátum beültetést tudatosan, a családtervezéssel összhangban elvégeztetni. A mell alakja, mérete erősen függ a hormonális hatásoktól. Természetesen más tényezők is befolyásolják a mellek alakulását, életkor, testalkat, testzsír százalék, stb.

Mi a különbség a sima és a textúrált felületű implantátum között?

Mellimplantátum típusok A mellimplantátum beültetés az egyik legkeresettebb és leggyakoribb plasztikai beavatkozás. a mellnagyobbítás legelterjedtebb formája. Azonban jelen pillanatban annyi féle forma, méret és egyéb tulajdonság alapján lehet választani, hogy felsorolni is nehéz. Az implantátum beültetése alapvetően esztétikai kérdés, tehát mindig próbálunk arrafelé menni, amit a páciens szeretne. Azonban nagyon sok tényező van, amit figyelembe