Adatvédelem

Dr Falus György – továbbiakban a Tulajdonos - tiszteletben tartja a webhelyet felkereső és használó minden természetes személy személyiségi jogait. Az alábbiakban ismertetjük a Tulajdonos személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelveit. Ön a webhelyen található kapcsolattartó űrlap kitöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Tulajdonos, adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza a szolgáltatásnyújtás folyamán. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Személyes adatok védelme

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel és töröljük adatbázisunkból, az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül. A webhely használata során felkérhetjük arra, hogy adja meg személyes adatait. Megkérdezhetjük, hogy hozzájárul-e adatainak felhasználására és ha igen, milyen célokra. Adatait kizárólag az Ön engedélyével használjuk fel.

Adatgyűjtés

Adatokat gyűjtünk az internetes forgalom elemzésével az Ön szokásairól és preferenciáiról, beleértve a webszerver naplóját, amely tartalmazza az Ön IP-címét, a sikeresen vagy nem megnyitott oldalakat és a használt böngészőt. Ezeket az adatokat kizárólag saját célra, statisztikai célból használjuk fel, hogy weboldal látogatottságot, használhatóságot és keresési találatot mérjünk. Az Önről gyűjtött adatokat felhasználva alakítjuk webhelyünk megjelenését, szerkezetét és használhatóságát.

Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.