plasztikai sebész

06-(1)-633-3677

Online tanácsadás

Kérdése van? Vegye igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs ideje eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában van, itt az űrlapon felteheti plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseit.


A konzultációra kiválasztott kezelés menüpontja alatt tud jelentkezni!

Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzenet várólistára kerül.

Mellfelvarrás

Anonymous - sze, 2014-07-23 03:25

Tisztelt Doktor Úr!

Tinédzser korom óta pszichés problémát okoz a melleim mérete!( akkor 70b mèret voltam és zavart)! Most,hogy már túl vagyok három szülésen ,odafigyelve a testsúlyomra ,vékony testalkatú maradtam. Sajnos a melleim nagyobbak lettek jelenleg 75C méretűek. A terhességek és az életkoromból adódóan,jelentősen megereszkedtek és így a kinyúlt bőrrel melltartóban még nagyobbnak látszik. Minden trükköt bevetek a legnagyobb melegben is,hogy eltakarjam,mert egyszerűen nem tudom elfogadni a méretüket,sokszor az utcára sincs kedvem kimenni,strandra pedig főleg nem! Nem tudom miért van így,de ez a problèmàm a nőiesedès idejétől mostanáig elkîsèrt ! Mit lehet tenni,mert az árakat nézve ez a beavatkozàs ( felvarrás ès a kinyúlt felesleg eltávolítása) a legköltsègesebb! A pszichiàter,akihez jàrok tudna igazolàst adni a problémàmról,de nem tudom,hogy jelent-e valamit!?
Üdvozlettel!

keloid

Anonymous - h, 2014-07-21 13:42

Tisztelt Doktor Úr!
15 hónapja MIRPE műtéten estem át. A mellkas két oldalán megejtett 6-8 cm sebek egyike a próbálkozások ellenére folyamatos gyulladásos állapotban maradt. Emiatt ezt a sebet fél év után feltárták, kitisztították, de semmilyen érdemi javulást nem értek el. Ezen 2. műtét után kb. 1 hónappal a seb hipertrófiás lett és egy 3-4 cm átmérőjű keloid is megjelent rajta. Az elmúlt fél évben Contractubex és Dermatix krémes kezeléssel próbáltam a helyzeten javítani, de sajnos eredménytelenül. A sebészorvosom nem igazán tud hova irányítani, és sajnos felmerült a fém beültetés idő előtti eltávolítása is...
Milyen lehetőségeim vannak még, és ezek hogyan érhetők el (szteroidos injekció, lézer stb.)?
Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

mellnagyobbitas

admin@drfalushulive - v, 2014-07-13 07:49

Amikor valakinek gyakorlatilag nincs melle, a tb ezt az elváltozás nem ismeri el betegségnek. Ez a műtét csak magán úton lehetséges. Nehéz lenne differenciálni, hogy mi az a méret, ami az egyik embernek kicsi, a másiknak más a véleménye.

mellnagyobbitas

zsanett - k, 2014-07-08 01:41

Erdeklodni szeretnek hogy ha olyan kicsi a mellem hogy szite lehet azt mondani hogy nincs es ez pszihesen nagyon rosszul erint miota felnottem a parkapcsolatom vegeteresenek is sok koze van ehez sajnos a gatlasaim miatt es szeretnem megkerdezni hogy valamenyi tb tamogatas ilyen esetben jar nekem ha egy normalis meretu szilikon mellet szeretnek?

Asszimmetrikus mell TB-re

admin@drfalushulive - v, 2014-07-06 20:55

A nagyfokú mellaszimmetriát a tb 30% felett finanszírozza. A területileg illetékes plasztikai sebészeti osztályon erre van lehetőség.

Hasplasztika TB támogatással?

admin@drfalushulive - v, 2014-07-06 20:53

A finanszírozási követelményeknek megfelel a fogyás mértéke. A területileg illetékes plasztikai sebészeti osztályt keresse fel, és az igazolásokkal el fogják végezni a műtétet.

Asszimmetrikus mell TB-re

Anonymous - k, 2014-07-01 11:32

Tisztelt Doktor Úr!

Úgy tudom asszimmetrikus mell korrigáló műtétét finanszírozza a TB. Ez pontosan mit takar, olvastam már olyat, hogy van akinek teljesen ingyen volt, de máshol meg azt írják az implantátumot a páciens fizeti. Mi az igazság? Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel
Julis Csenge

Hasplasztika TB támogatással?

Tamás - h, 2014-06-30 12:00

Tisztelt Doktor Úr!:)
48 éves vagyok és 54 kg-ot fogytam sporttal diétával. 16 BMI-t mentem le 136 kg-ról 82 kg-ra. A fogyásom végig vezetve van mivel úgy kezdődött a dolog,hogy rosszul lettem a szívem rendetlenkedett és elmentem Pestre a Viola Kardiológiai rendelésre és jól rám ijesztettek ,onnantól kezdtem el az életmód váltásom.Havi kontrollra jártam ,így minden dokumentálva van lépésről-lépésre, kilóról-kilóra, hivatalos orvosi papírokon. Kérdésem az lenne a Doktor Úr felé, hogy ilyen módon van e lehetőség a hasamon kialakult erősen megnyúlt bőröm korrekciójára TB alapon? Ha igen akkor mi a teendőm?
Tisztelettel és üdvözlettel Tamás

Asszimetrikus mell korrekció

admin@drfalushulive - szo, 2014-06-28 08:12

Pont ilyen kérdés került elő az előző hölgy esetén is. A nagy méret különbséget, mellaszimmetriát az OEP betegségnek minősíti, és a területileg illetékes plasztikai sebészeti osztályon tb-re elvégezhető.

mellplasztika.

admin@drfalushulive - szo, 2014-06-28 08:05

A nagyfokú mellaszimmetria betegségnek számít, ezért az OEP finanszírozza. A területileg illetékes plasztikai sebészeti osztályon lehet tb-re korrigálni.

‹‹ első ‹ elöző 1 2 3 4 5 6 7 következő › utolsó ››


Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA

Az ellenőrzőkód egy olyan automatikus teszt, ami képes megkülönböztetni az emberi felhasználót a számítógéptől. Egy eljárás, ami megakadályozza a rosszindulatú vagy reklámcélú bejegyzést.

A kis- és nagybetű megkülönböztetett. Olvashatatlan kép esetén többször is próbálkozhat. Az ürlap elküldésével Ön elfogadja a felhasználási feltételeket.

Küldés