plasztikai sebész

06-1-6333-677

Online tanácsadás

Kérdése van? Vegye igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs ideje eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában van, itt az űrlapon felteheti plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseit.


A konzultációra kiválasztott kezelés menüpontja alatt tud jelentkezni!

Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzenet várólistára kerül.

Mellplasztika korrekció

admin@drfalushulive - szo, 2016-02-27 12:44

A mellnagyobbítás nem kell, hogy feltétlenül bimbóudvar nagyobbodással járjon. Különben mindenkinek végeznénk ilyen műtétet rutinszerűen. A mellnagyobbításban nem a műtét fáj, hanem, ahogy helyet akar magának az implantátum a szövetek feszülésével.

Mellplasztika korrekció

Dolly1993 - cs, 2016-02-25 16:11

Kedves Doktor Úr!

2hónapja kaptam mellimplantátumot 595cc.t nem voltam tudatában, hogy a bimbóudvar tágulhat, így sajnos az nem lett elvégezve a műtét során.
Tudatlanságom most korrekcióhoz vezet majd, a kérdésem az lenne, hogy a mellbimbó korrekció is olyan hosszú gyógyulási folyamat mint maga az implantátum behelyezés?

Köszönöm a válaszát előre is!

Mellnagyobbítás

admin@drfalushulive - p, 2016-02-19 17:55

A gyógyulás után lehet a műtétet elvégezni, különben nagy a trombózis kockázata.

Mellnagyobbítás

Anonymous - k, 2016-02-16 14:20

Tisztelt Doktor Úr!

A következő problémával fordulnék Önhöz. Van két kicsi gyermekem. Mind a kettőt szoptattam és szinte alig maradt mellem. Szeretném megcsináltatni,viszont most el van törve a lábam. Most így van segítségem a kicsik mellett. A kérdésem az lenne,hogy a műtétet meg lehet így is csinálni vagy csak akkor ha teljesen rendbe jön? Köszönöm előre is a válaszát!

felső szemhélyplasztika

admin@drfalushulive - szo, 2016-01-30 09:13

Egy vizit szükséges a válaszhoz, mert egy oldali szemhéjplasztika után más lesz a látvány, és jönni fog a másik oldal korrekciójára is. Kérem jöjjön el egy vizitre, az ingyenes.

Mellnagyobitàs

admin@drfalushulive - szo, 2016-01-30 09:10

A kérdése ennél összetettebb. A műtét során mindkét oldal felvarrása várhatóan szükséges, és mk. oldalra implantátumot kellene behelyezni. Viziten tudnék a kérdéseire válaszolni.

Öszetett műtét

admin@drfalushulive - szo, 2016-01-30 09:07

El lehet végezni a műtétet , akár egy ülésben is - egyszerre.

Intim plasztika

admin@drfalushulive - szo, 2016-01-30 09:05

A weboldalon látható módon.

Férfi intim mplasztika

admin@drfalushulive - szo, 2016-01-30 09:04

A vazelinnel töltés után már nincs mit mondani. Ez nem orvosi beavatkozás.

felső szemhélyplasztika

Erzsi - p, 2016-01-29 20:12

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megkérdezni, hogy csak a jobb szemem felső szemhéj plasztikáját elvégzik-e? A jobb szememmel meg vagyok elégedve, azzal nincs semmi bajom.
A jobb szemhéjam petyhüdt, lógós, és már a látásban is zavar.
Azt még meg kell írjam hogy nem vagyok fiatal, nem feltétlen a szépség számít.
Még érdekelne az is, hogy egy ilyen műtét kb. mennyibe kerülne.

Köszönöm és várom a válaszát.

‹‹ első ‹ elöző 1 2 3 4 5 6 7 következő › utolsó ››


Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA

Az ellenőrzőkód egy olyan automatikus teszt, ami képes megkülönböztetni az emberi felhasználót a számítógéptől. Egy eljárás, ami megakadályozza a rosszindulatú vagy reklámcélú bejegyzést.

A kis- és nagybetű megkülönböztetett. Olvashatatlan kép esetén többször is próbálkozhat. Az ürlap elküldésével Ön elfogadja a felhasználási feltételeket.

Küldés