plasztikai sebész

06-(1)-633-3677

Online tanácsadás

Kérdése van? Vegye igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs ideje eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában van, itt az űrlapon felteheti plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseit.


A konzultációra kiválasztott kezelés menüpontja alatt tud jelentkezni!

Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzenet várólistára kerül.

Mellnagyobbítás-TB

admin@drfalushulive - v, 2015-06-21 07:34

Az egy tévhit, hogy szülés, vagy több szülés után bármilyen mellnagyobbítást, hasplasztikát el lehet végezni tb alapon.

mellimplantátm eltávolítása

admin@drfalushulive - v, 2015-06-21 07:32

A műtéti terület megnyugvása általában fél évet igényel. Ezt célszerű kivárni általában. Viszont a bőrének meg célszerű mihamarabb visszaállítani a korábbi helyzetet. Kicsit nagyobb kockázattal, de el lehet végezni az implantátum cserét.

Anonymous - p, 2015-06-19 09:57

Tisztelt Doktor ur!

Nagyon erdekelne a mellnagyobbitas sajat zsirral. Lehetseges e a konzultaciot es az operaciot elintezni kb 1 heten belul?

A beavatkozas utan kell Onokhoz jarnom barmilyen uto ellenorzesre, mert a problemam az lenne, hogy kulfoldon elek es csupan emiatt mennek haza es igy nem tudok vissza menni hetente uto kezelesekre.

A valaszat elore is nagyon koszonom.

Mellnagyobbítás-TB

Anonymous - sze, 2015-06-17 12:22

Tisztelt Doktor Úr!

A kérdésem annyi lenne, hogy mindig is kicsit voltak a melleim (70), de a szülés után még kisebbek lettek. Gyakorlatilag nincsenek. Mellnagyobbítás ilyen esetben történhet-e TB támogatással? Vagy hogyan tudnék ennek utána járni? Sajnos az önbecsülésemet is eléggé megtépázta.
Köszönöm!

mellimplantátm eltávolítása

Anonymous - sze, 2015-06-17 07:50

Tisztelt Dr.Úr!
6 hete volt mellnagyobbító műtétem.A műtét mellett azért döntöttem mert 2 szülés után és az azt követő állandó fogyás mellett,sajnos teljesen eltűntek a melleim.Én nagyon kicsi méretet szerettem volna,hogy csak valamit tudjak a melltartómba tenni.A műtét utáni méretet viszont nagynak találom és egyáltalán nem tudom elfogadni így magam.Kérdésem ,hogy számíthatok még hogy esetleg kisebbek lesznek a melleim, összébb fognak menni vagy már műtét után 2-3 hónappal nem fognak méretben változni?Mikor lehet kivetetni az implantátumot leghamarabb,vagy kisebbet tetetni be?Köszönöm válaszát!

Implantatum csere

admin@drfalushulive - v, 2015-06-14 19:34

Fél évvel a műtét után lehet a területet újra operálni. Minden páciensemet kérem, hogy rendszeresen járjanak vissza kontrollra, ami ingyenes. Nem értem, hogy miért nem jön, és beszéljük meg egy ilyen alkalommal.

Penesz vastagitas

admin@drfalushulive - v, 2015-06-14 19:27

A zsírtöltés nem egzakt műtét, A beültetett zsírnak életben kell maradnia. Ezért nem tudjuk biztosan, hogy mennyi marad meg az átültetés alkalmával. Legrosszabb esetben akár az egész felszívódhat. Minden egyes műtét pénzbe kerül. A többit egy konzultáción tudom megbeszélni.

Implantatum csere

Krisztina - h, 2015-06-08 06:48

Üdv! 2 éve volt önnél egy mellnagyobbitasom. Az elején elégedett voltam a mérettel, de gondolom csak meg volt duzzadva ami egy idő utan ugye lement, s igy már szeretnék nagyobbat.. Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet -e cserélni nagyobbra, vagy pedig kell még vele várni ?! Koszonom szepen előre is!

Penesz vastagitas

Anonymous - v, 2015-06-07 14:16

Kedves Doktor Ur!
Nagyon erdekelne az On altal vegzett beavatkozas, de mielott konzultaciot kerek Ontol, elotte szeretnek megtudni par dolgot.
A weboldalon talalhato informaciokat bongeszve talaltam par dolgot, amit nem tudtam rendesen ertelmezni.
Onok azt irtak, hogy lehetseges, hogy felszivja a zsirt, amit bele fecskendeznek a peniszembe es emiatt lehetseges, hogy 2, de akar 3 alkalommal is meg kell ismetelni az eljarast. Ezt ugy kell ertelmeznem, hogy ha esetleg nem sikerul olyan jol a dolog es felszivja a zsirt, akkor a muteti eljarast tobbszor ki kell fizetnem?
A masik dolog, ami erdekelne, hogy ha En kernek egy konzultaciot mondjuk hetfore, akkor penteken mondjuk le is tudnank bonyolitani ezt az eljarast, esetleg akar hetfon is?
A beavatkozas utan kell Onokhoz jarnom barmilyen uto ellenorzesre, mert a problemam az lenne, hogy kulfoldon elek es csupan emiatt mennek haza es igy nem tudok vissza menni hetente uto kezelesekre.
A valaszat elore is nagyon koszonom.

Hasplasztika

admin@drfalushulive - v, 2015-05-24 08:26

A fogyás alkalmával a zsír mennyisége csökken, de a bőr ezt nem tudja teljes mértékben követni. A torna jó módszer a fogyáshoz, de a bőrén nem tud segíteni. Hasplasztika szükséges lesz, mert a lógó bőr helyzete még tovább fog romlani. A szeméremdombról lehet zsírszívást végezni, de itt is csökken a zsír mennyisége. A fogyás befejezése után kellene gondolkodni a megoldáson.

‹‹ első ‹ elöző 1 2 3 4 5 6 7 következő › utolsó ››


Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA

Az ellenőrzőkód egy olyan automatikus teszt, ami képes megkülönböztetni az emberi felhasználót a számítógéptől. Egy eljárás, ami megakadályozza a rosszindulatú vagy reklámcélú bejegyzést.

A kis- és nagybetű megkülönböztetett. Olvashatatlan kép esetén többször is próbálkozhat. Az ürlap elküldésével Ön elfogadja a felhasználási feltételeket.

Küldés