plasztikai sebész

06-1-6333-677

Online tanácsadás

Kérdése van? Vegye igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs ideje eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában van, itt az űrlapon felteheti plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseit.


A konzultációra kiválasztott kezelés menüpontja alatt tud jelentkezni!

Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzenet várólistára kerül.

plasztika

admin@drfalushulive - v, 2015-12-06 08:58

Igen, ha valóban gynecomastia

plasztika

Ákos - k, 2015-12-01 21:03

Érdeklődnék hogy a gynecomastica műtétet támogatja e a tb

Mellműtét utáni korrekció

admin@drfalushulive - szo, 2015-11-28 07:56

A tb a daganatos megbetegedések miatti korrekciót finanszírozza. Ez nem csak a nagyobbításra vonatkozik. Tehát a kérése megoldható tb alapon

Mellműtét utáni korrekció

Katalin - cs, 2015-11-26 23:07

Tisztelt Doktor Úr!

Egy évvel ezelőtt rosszindulatú daganat miatt emlőműtéten és ABD-n estem át, melynek során a jobb emlő kb. 50 %-át eltávolították. Túl vagyok a kemoterápiás és sugárterápiás kezeléseken és szeretném a két mellem közti különbséget korrigáltatni. Az onkológus szerint az én esetemben nem biztos azonban hogy az OEP támogatja a műtétet, ezért is érdeklődöm, hátha Ön jobban ismeri a lehetőségeket. Ugyanis én a nem érintett oldali mellem méretét szeretném a műtött oldali mellhez kisebbítettni, mivel már eleve túl nagyok voltak a melleim, (80 F) állandó fizikai panaszokat okoztak, ezért nem szeretném implantátummal vagy egyéb módon reprodukálni ezt az állapotot. Jelenleg kb. fele akkora a műtött oldali mell mérete, mint a másiké, ez pont normális méretű és ráadásul elég szépen sikerült a műtét, ezért hozzá se kellene nyúlni, csak az egészséges, de dupla akkora méretű mellemet kellene kisebbre alakítani. Mi a véleménye, vajon van-e esélyem a támogatott műtétre, vagy törődjek bele hogy felemásak maradnak a melleim, esetleg "reménykedjek" abban, hogy a másik oldalon is találnak valamit és mindenképpen műteni kell? (Amúgy ciszták vannak benne, de kóros elváltozás nincs.) Előre is köszönöm a válaszát!

zsirleszivas

admin@drfalushulive - szo, 2015-11-21 08:27

A zsírszívás nem jelent fogyókúrát. Ez a műtét alakformálást jelent. Amennyiben a fogyás nem következik be a fogyókúra ellenére, akkor ki kellene vizsgáltatni magát.

Mell plasztika szoptatás után mennyivel

admin@drfalushulive - szo, 2015-11-21 08:25

A szoptatás után fél évet célszerű várni a végleges mellforma kialakulásához. Amennyiben a közeljövőben még szeretne gyereket, újra deformálódni fog a melle, ami újabb korrekciót jelenthet a későbbiekben.

zsirleszivas

Anonymousfgr - szo, 2015-11-21 03:57

Kedved dr. ur
En 165 cm es sajnos 22 evesen 130 kg minden fele fogyokurat ki probaltam hiaba tartom be mivel akaratom az meg van hozza de semmi hatas es sajnos leokemiara hajlamos vagyok jelenleg is feher versejt problemaim vannak , A TB finanszirozasa altal lehetseges lenne zsir leszivas es korigacio? sajnos a csaladomban mindenki sziv, vernyomas es inzulinos cukor beteg . valaszat elore is koszonom

Mell plasztika szoptatás után mennyivel

Anonymous - k, 2015-11-17 11:13

Kedves Doktor Úr!
11 hónapos kisfiam van, aki meg szopizik. 10 éve volt egy mell nagyobbito mutetem.
Valamelyik reggel úgy ébredtem, egy egész éjszakás szoptatás után (oldalt fekve), mintha elmozdult volna oldalra az implantatumom. Masszírozas után vissza állt. Ez valyin nagy baj lehet.
Szeretnem kicsereltetni az implantatumom, de meg szoptatok. A jobb mellem meglehetősen meg ereszkedett. Szoptatás után mennyivel lehet ilyen műtét?
Viszont szeretnénk meg kisbabát kb. 2 év múlva, érdemes megcsinaltatni?
Előre is köszönöm a választ!

mellműtét

admin@drfalushulive - p, 2015-11-13 14:28

Nincs jó hírem. A tb nem finanszírozza ezeket a műtéteket.

admin@drfalushulive - p, 2015-11-13 14:27

Nem ez a kérdés, mert a műtét után bármikor teherbe eshet. Megfordítanám. A szülés után érdemes ilyen műtéteket végezni, mert különben az eredmény tönkre mehet.

‹‹ első ‹ elöző 1 2 3 4 5 6 7 következő › utolsó ››


Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
CAPTCHA

Az ellenőrzőkód egy olyan automatikus teszt, ami képes megkülönböztetni az emberi felhasználót a számítógéptől. Egy eljárás, ami megakadályozza a rosszindulatú vagy reklámcélú bejegyzést.

A kis- és nagybetű megkülönböztetett. Olvashatatlan kép esetén többször is próbálkozhat. Az ürlap elküldésével Ön elfogadja a felhasználási feltételeket.

Küldés