plasztikai sebész

06-1-6333-677

Fizetési feltételek

Mindeddig egy magas színvonalú, minőségi egészségügyi beavatkozást, vagy kezelést csak előzetes takarékoskodást követően lehetett igénybe venni. Klinikánkon már lehetőség egészségügyi gyors hiteligénylésre, így már azok számára is elérhetők a szépészeti beavatkozások, akik nem rendelkeznek önerővel, vagy a műtét teljes összegével.

Egészségügyi gyors hitel:

Klinikánkon szerződött pénzügyi szolgáltatónk által biztosított finanszírozási konstrukciók lehetővé teszik a részletfizetést. Személyre szabott hitelajánlatot készítenek az igénybe vett összeg nagyságától, és az Ön teherbírásától függően.

A hiteligénylés menete:

A konzultáció során megállapítjuk a szükséges beavatkozás díját, ezután a hitelintézet munkatársa felkeresi Önt telefonon, és részletes tájékoztatást nyújt a hitellehetőségekről.

Telefonos igénylési folyamatunkkal időt és pénzt takarítunk meg az Ön számára, amellyel megkíméljük az ügyfélszolgálatokon való felesleges várakozástól. Amennyiben a megállapodás létrejön, a kért beavatkozást mindenféle többletköltség nélkül elvégezzük, a későbbiekben a törlesztés a hitelintézet felé történik.

Rugalmas hiteleink közül biztosan megtalálja az Önnek szimpatikus konstrukciót.

 

Lehetőségek:

 1. Részletfizetés önerő nélkül
 2. Részletfizetés önerővel

 

Általános hitelfeltételek:
 

 • EU-s állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Min. 18 éves életkor
 • Állandó rendszeres jövedelem (alkalmazott, vállalkozó vagy nyugdíjas)
 • Telefonos elérhetőség (otthoni vezetékes vagy mobiltelefon)
 • A hiteligénylő nem szerepel aktívan a KHR listán

  Referencia THM konstrukciótól függően: 0,00%, 29,99%, illetve 24,99%. A THM számítására a 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet 9. § (1) és 9. § (3) figyelembe vételével került sor azzal, hogy a THM 500.000,- Ft-os hitelösszeg és 36 hónapos futamidő esetén 29,99 %, 2.000.000,- Ft és 60 hónapos futamidő esetén 24,99%, 2.000.000,- Ft és 24 hónapos futamidő esetén 0,00%. OPTIMA FORMA 2003 Plasztikai Sebészeti Kft. a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és aOPTIMA FORMA 2003 Plasztikai Sebészeti Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek. A tájékoztatás nem teljes körű; a feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu, http://egeszseghitel.cofidis.hu/) a mindenkor hatályos Klasszikus Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja.
   

Fizetési feltételek:

Mindeddig egy magas színvonalú, minőségi egészségügyi beavatkozást, vagy kezelést csak előzetes takarékoskodást követően lehetett igénybe venni. Klinikánkon már lehetőség egészségügyi gyors hiteligénylésre A Cofidis Egészséghitel segítségével, így már azok számára is elérhetők a szépészeti beavatkozások, azoknak is  akik nem rendelkeznek önerővel, vagy a műtét teljes összegével.
Egészségügyi gyors hitel: Cofidis Egészséghitel
 

 

Cégnév: TESTÉRT PLASZTIKA KFT.
Adószám: 25030420-2-42
Bankszámla szám: 10701180-68660776-51100005